luni, 17 aprilie 2023

INGA ALBOT – OM AL RĂBDĂRII

          Felicitări pentru colegi

    Ziua de 17 aprilie este o zi magică a lunii lui prier, pentru că în această zi se nasc cei mai activi și puternici oameni, care dau impresia că pot face față tuturor greutăților și nu se plâng niciodată. Cu toate acestea sunt mult mai sensibili decât s-ar crede și se lasă impresionați de durerea sau neputința celor din jur, așa este și omagiata noastră, Inga Albot, bibliotecară la serviciul relații cu publicul. În această zi importantă merită un elogiu deosebit, deoarece este acea persoană, care ore în șir, zile, ani de-a rîndul este trăitoare în umbra cărților și în foșnetul miraculos al filelor, care le știe pe toate cele știute și le împărtășește cititorilor. Cu multă răbdare și afecțiune este gata să răspundă oricărui doritor, care intră în labirintul cărții și dorește să își croiască un drum, să se descopere pe sine însuși și să trăiască altfel. La ceas aniversar, îi dorim în continuare să străbată cu rost drumurile labirintice ale biblioteconomiei noastre și să slujească cu abnegație profesiei sale.

Doamna Inga, dă valoare la tot ceea ce face, dar mai ales aceasta o simt cei din familie. A crescut și educat două fiice Marina și Eugenia, care au învățat și lucrează cu dăruire și responsabilitate, de care mama se bucură și se mândrește mult.

               Noi, colegii, de la Biblioteca Publică Orăşenească Rîşcani îi dorim să rămână aceeaș colegă sinceră, muncitoare, pe care o iubim. Să-i dea bunul Dumnezeu destulă sănătate, ca să fie frumoasă și iubită, destulă răbdare, ca să înfrunte cealaltă jumătate a vieții, destule întâmplări frumoase și clipe de neuitat, destulă bucurie de la fiicele scumpe, de la soțul drag, pentru a fi cea mai fericită mamă și soție.

LA  MULȚI  ANI!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu