marți, 14 februarie 2017

Ziua Siguranţei pe Internet

   Ziua Siguranţei pe Internet este un eveniment de anvergură europeană care se desfasoară anual în luna Februarie, sub egida reţelei europene "INSAFE" - European Safer Internet Network în cadrul programului Safer Internet Plus     co-finanţat de Comisia Europeană. Ziua Siguranţei pe Internet are ca scop promovarea utilizării într-un mod mai sigur şi responsabil a tehnologiei online şi a telefoanelor mobile, mai ales de către copii şi adolescenţi.
Susţinută la nivel european de către organizaţia INSAFE şi de Directoratul General pentru Media şi Societatea Informaticş al Comisiei Europene. Ziua Siguranţei pe Internet a atins un grad global de participare, conştientizare şi acoperire media, aflîndu-se în continuă creştere. Ajunsă la ediţia a XIV-a, Safer Internet Day 2017, va avea loc pe data de 14 Februarie şi va fi sărbătorită în peste 100 de ţări din întreaga lume cu sprijinul Comisiei Europene şi a celor 31 de Centre Naţionale Safer Internet.
La 14 februarie 2017 în cadrul acestei zile beneficiarii CRF Rîșcani au discutat despre cum trebuie să se comporte în lumea virtuală. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu