luni, 2 mai 2016

A cucerit Wordul la 80 de ani

Doamna Ana Elpujan, utilizatoarea Bibliotecii Publice Orăşeneşti Rîşcani a reuşit să înveţe în timp foarte scurt să înveţe programul Word la vîrsta de 80 de ani.
În data de 14 martie 2016, dna Ana mi-a spus, că ar vrea să înveţe calculatorul. Acesta i-ar fi de folos în munca ei de voluntar, unde ea este preşedinte la Asociaţia Veteranilor de Război şi a Muncii din rnul Rîşcani. Ea visează, că cîndva asociaţia v-a primi  calculator şi ea deja v-a fi instruită.
În cadrul serviciul nou de bibliotecă „Femeia în format digital” , dînsa a participat la trainingul „Lumea în palmă”, unde în perioada de 04-08.04.2016 a fost instruită în TI şi Managementul Calculatoarelor. Aici, d-ei a cules texte de proză, poezie, povestiri, şi-a creat un folder cu numele ei unde salvează toate documentele.
După care au urmat trei săptămîni, în care ea venea la aceiaşi oră fixă, 14-30, pentru că avea o dorinţă mare să culeagă textul din broşura „Rîşcani”.
Cred că, anul 2016 este unul important şi pe plan familial pentru că a împlinit vîrsta de 60 de ani de căsnicie şi pe plan profesional i-a reuşit să înveţe Wordul în Centrul Regional de Formare Rîşcani.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu